5 Haziran 2017 Pazartesi

farmasi danışman girişi nasıl yapılır?

Danışman Girişi

http://bilgilihanim.blogspot.com.tr/2017/06/farmasi-siparisi-nasl-girilir.html


Farmasi Üyelik veya Kayıt işlemi bir Farmasi Danışmanı aracılığı ile gerçekleşir. Farmasi Üyelik/Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra Farmasi resmi web sitesi farmasiint.com üzerinden T.C. Kimlik numaranız ve şifreniz ile Farmasi Danışman Girişi yapılmaktadır.

farmasi-uye















Farmasi ürünlerini %30 indirimli alabilir yada %30 karla satışını yapabilirsiniz.Ek iş ve ek gelir imkanı sunan farmasinin bol kazançlı dünyasına katılmak için farmasi üyelik formunu doldurarak kaydınızı olunuz.
farmasi-uye
Yukarıdaki resme tıklayarak üye olabilirsiniz. Danışmanınız olarak YASEMİN KAMBUR ‘u seçmeyi unutmayınız. Üyelik yardımı için 0539 705 16 24 ‘ten bana ulaşabilirsiniz.
Farmasi temsilcisi olduktan sonra ister ürünleri indirimli alıp kendiniz kullanabilirsiniz, isterseniz kataloğumuzu çevrenizdeki kişilere göstererek satış yapabilirsiniz. İsterseniz de kendi alt ekibinize farmasi iş fırsatını öğrenip anlatarak kendi ekibinizi kurarak oldukça yüksek para kazanabilirsiniz. Farmasi’ye öğrenciler, ev hanımları,emekliler,öğretmenler,doktorlar,mühendisler kısacası para kazanmak isteyen 18 yaşını doldurmuş herkes temsilcilik için başvurabilir. Farmasi temsilcisi olmanın herhangi bir aylık sipariş yükümlüğü yoktur. Farmasi temsilcisi olmanız durumunda kataloğumuzda ki tüm ürünlerimizi %30 indirimli alabilirsiniz.
farmasiuyelik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder