1 Ekim 2016 Cumartesi

NEDEN FARMASİ

NEDEN FARMASI ? Üye Ol

Farmasi‘yi tercih etmek için bir çok sebep var. Öncelikle tamamen yerli sermaye ürünleridir. Farmasi’nin temelini atan Dr. Cevdet Tuna‘dır. Tuna Ailesi 1950 yılında sağlık ve kozmetik alanına giriş yapmıştır ve yatırımları ile günümüze yön vermektedirler. Farmasi, İstanbul Ömerli’de, 40.000 m2 lik alanındaki tesislerinde üretim yapmakta ve 2,000’e aşkın ürünü 122 ülkeye ihraç etmektedir. Ürünleri son derece kaliteli olmasına rağmen satış fiyatları çok uygudur.

Farmasi’nin ürün yelpazesi çok geniştir. Makyaj, kişisel bakım, saç bakımı, bebek bakımı, parfüm, ev gereçleri, mutfak ürünleri ve temizlik ürünleri gibi geniş ürün yelpazesine sahiptir. Bu sayede müşterilerinize bir çok farklı kategoride ürün sunarak düzenli satışlar elde edebilirsiniz.

Farmasi ürünleri 14 sertifika ile güvenini ortaya koymaktadır. Satış danışmanları sattıkları üründen en ufak bir şikayet bile almadıklarını söylemektedirler. Markayı ve ürünleri basit bir arama motoru aramasıyla inceleyebilir ve kullanıcıların yorumlarını kolaya bulabilirsiniz. Ürünlerinde kanserojen etki yaratabilecek paraben,triclosan,florid içermeyen özel formüller kullanılmaktadır.

Ürünlerinin arkasında duran bir firmadır. Eğer müşteri ürünü beğenmezse ürün geri iade edebilir ve parasını geri alabilir. Bu güvenin kaynağı ürünün kalitesinden gelmektedir. Kendine güvenen bir firma her zaman kazanır ve kazandırır.

Ayrıca Farmasi’yi çok özel kılan bir yanı da hayvan deneylerine tamamen karşı olmasıdır. Ülkemizdeki en meşhur kozmetik sektöründeki network marketing markalarından birçok firma, hayvan deneylerine karşı olduklarını söyleseler bile hayvanlar üzerinde deneyler yaptıkları kanıtlanmıştır. Farmasi ürünlerine dermatolojik testle test etmektedir.

Whatsapp/ Tel: 0539 705 16 24

http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=6faa99d9-6f67-4933-8de3-a2b1a23dde5e