22 Aralık 2014 Pazartesi

BLOGGER REKLAM ALANI OLUŞTURMA NASIL OLUR?

BLOGGER REKLAM ALANI OLUŞTURMA NASIL OLUR?

Blogger Sponsor Reklam Alanı Oluşturmak

Blogunuza reklam alanı yerleştirmeyi düşünenler için güzel bir eklenti bu işi ticarete'de dökebilirsiniz. İsterseniz ücretli reklam alıp blogunuzda yayınlayabilirsiniz ya da blog kardeşliği sevdiğiniz blogları sitenizde ücretsiz bir şekilde tanıtabilirsiniz. 4 adet reklam alanı boyut 125x125 blogunuza nasıl ekleyeceğinizi anlatmaya başlıyorum.

Blogger - Kumanda Paneli - Yerleşim Gadget Ekle - Html Javascript kısmına aşağıdaki kodları ekleyin.

<div align="center"> <table bgcolor="#ffffff" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 300px;"> <tbody> <tr> <td><center> <a href="http://www.bebekistantasarim.com/" rel="dofollow"> <img alt=" Blogger Sponsor Alanı" border="0" height="125" src=" https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHjDDQtONsDUaRijPmmH7hdviGj7wbEdBK-Pd0D1D6EatiU1QTkQnaUHUez56YfAuSjWW9CL3TsDVADRKUCk-vV5hex4ht1aI7-Q7l7UcIrOoP5YLrSijobRNiRvrrFeoVfO8RFT8LuH_-/s1600/125reklam-alani-olusturmak.jpg" title=" Blogger Sponsor Alanı " width="125" /></a></center> </td> <td><center> <a href="http://www.bebekistantasarim.com/" rel="dofollow"> <img alt="Blogger Sponsor Alanı " border="0" height="125" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHjDDQtONsDUaRijPmmH7hdviGj7wbEdBK-Pd0D1D6EatiU1QTkQnaUHUez56YfAuSjWW9CL3TsDVADRKUCk-vV5hex4ht1aI7-Q7l7UcIrOoP5YLrSijobRNiRvrrFeoVfO8RFT8LuH_-/s1600/125reklam-alani-olusturmak.jpg" title=" Blogger Sponsor Alanı" width="125" /></a></center> </td> </tr> <tr> <td><center> <a href="http://www.bebekistantasarim.com/" rel="dofollow"> <img alt=" Blogger Sponsor Alanı " border="0" height="125" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHjDDQtONsDUaRijPmmH7hdviGj7wbEdBK-Pd0D1D6EatiU1QTkQnaUHUez56YfAuSjWW9CL3TsDVADRKUCk-vV5hex4ht1aI7-Q7l7UcIrOoP5YLrSijobRNiRvrrFeoVfO8RFT8LuH_-/s1600/125reklam-alani-olusturmak.jpg" title=" Blogger Sponsor Alanı" width="125" /></a></center> </td> <td><center> <a href="http://www.bebekistantasarim.com/" rel="dofollow"> <img alt="Blogger Sponsor Alanı " border="0" height="125" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHjDDQtONsDUaRijPmmH7hdviGj7wbEdBK-Pd0D1D6EatiU1QTkQnaUHUez56YfAuSjWW9CL3TsDVADRKUCk-vV5hex4ht1aI7-Q7l7UcIrOoP5YLrSijobRNiRvrrFeoVfO8RFT8LuH_-/s1600/125reklam-alani-olusturmak.jpg" title=" Blogger Sponsor Alanı " width="125" /></a></center>


1. Mavi renkle belirttiğim yer resmin ulaşacağı adrestir.
2. Kırmızı olarak belirttiğim yazı resim alanı için oluşturulmuş başlık ve etiket kısmıdır.
3. Yeşil renkle belirttiğim yer resim boyutudur. Boyutunu küçültebilir yada büyütebilirsiniz.
4. Pembe renkle belirttiğim yer resimlerin linkidir.

Eklentinin Demo Görünümü


 Blogger Sponsor Alanı
Blogger Sponsor Alanı
 Blogger Sponsor Alanı
Blogger Sponsor Alanı

10 Aralık 2014 Çarşamba

ORGANİK ÇARŞIM Hediye Para Puan Kampanyası


 

Organik Çarşım

Hediye Para Puan Kampanyası


           Merhaba arkadaşlar bugün yağmurlu bir güne uyandık tüm İstanbul olarak. Sabah haber takibimi yaparken gözüme Organik Çarşım adında yeni bir online alışveriş sitesi takıldı.






         İnceledim  Bebek Bakımından Kişisel Bakıma, Doğal ve Organik ürünlerin hepsini bir araya toplamış ve gerçekten güzel ürünler bulunuyor. Üstelik üye olan herkese 20TL hediye para puan veriyor.Fırsatı Kaçırmayalım.

5 Aralık 2014 Cuma

Ücretsiz Mailchimp Toplu Mail Servisi Kullanımı

Ücretsiz Mailchimp Toplu Mail Servisi Kullanımı

Toplu mail denince tanıtım amaçlı mail yollamak isteyen bir çok firma vardır.Toplu mail gönderme maliyeti firmalara yada sitesini tanıtmak isteyen kişilere ufak çaplı projelerde yüksek maliyet oluşturur.Piyasada program bakarsınız ama işlevleri azdır yada inceledikten sonra garantisi yoktur.Kendi sitenizden yapmak isteseniz limitlere takılırsınız,yada bir süre sonra server sahibinizden şut ve gol olursunuz :)

Peki yokmu buna bir çare?

Burda imdadınıza mailchimp.com yetişiyor.
Aylık :12000 mail yollama
Günlük :2000 mail limiti
%95 inbox garantisi ile sizlere güzel bir hizmet sunuyor internette biraz araştırmam sonucu başka sitelerde mevcut ama mailchimp digerlerine nazaran daha iyi.
Videomda bu servise nasıl üye olunur nasıl toplu mail yollanır sesli anlatımla gösterdim.ayrıca mynet gmail ve hotmail uzerıne toplu mail denemesi yaptım. Detayları video icinde sesli olarak bulacaksınız.
www.bebekistantasarim.com

4 Aralık 2014 Perşembe

Seo Uyumlu Bir Web Sitesinde Olması Gerekenler





Seo Uyumlu Bir Web Sitesinde Olması Gerekenler


       Her zaman bir işi yapmadan önce onun temelini sağlam oluşturmalıyız. Yoksa en ufak sarsıntıda tüm emeğimiz boşa gitmiş olur. Seo çalışması için de aynı durum geçirlidir. Seo'nun temelini oluşturan unsur web sitedir. Eğer web siteniz kalitesiz ise dünya kadar site dışı Seo çalışması yapılsa bile istediğiniz başarıyı elde edemezsiniz. Belki çok kısa süreliğine ilk sayfada bulunabilirsiniz. Makalemizin devamında Seo uyumlu bir web sitesi nasıl olmalıdır sorunu cevaplayan özelliklerden bahsettik. 



1. Web sitesinin kod yapısı Html 5, Css 3 ve Jquery'den oluşmuş olmalıdır. Kesinlikle siteniz flash animasyonlar kullanmamalısınız.
2. Sitenizin her platforma (telefonlara, tabletlere vs.) uyum sağlayan bir yapısı olmalıdır.
3. Ziyaretçiler sitenizde rahatlıkla gezebilmelidir. Bu nedenle sitenizde bir navigasyon oluşturmalısınız.
4. Web sitenizin içeriğinde içerikler oldukça kaliteli olmalıdır. İçeriklerinizde yazılar okunabilir ve akıcı olmalıdır. İçeriğinizi resim ve videolarla zenginleştirmelisiniz.
5. Sitenizde h1 taglarını kullanmalısınız. Sitenizde h1 tagını sadece bir kez kullanmalısınız. H2 tagını yalnızca üç defa kullanmalısınız. Parağraflarınız için h4 tagını kullanabilirsiniz.
6. Sitenizde Css sprtite tekniği uygulamalısınız. Css sprite tekniği tüm css kodlarının tek bir dosyadan yönetilmesine denir. Aynı çalışmayı javascript (jquery) kodlarınız için de geçerlidir.
7. Sitenize başka sitelerden iframe vb. kodlarla içerik çekmemelisiniz.
8. Sitenizin gözü yormayan, şık bir tasarımı olmalıdır.
9. Sitenizin alan adı (domain) akılda kalıcı ve hatta bulabiliyorsanız dillere pelesenk olabilecek bir alan adı olmalıdır.
10. Siteniz ziyaretçi ya da kullanıcı ile etkileşim içinde olmalıdır. Herhangi bir form doldurulduğunda ya da bir işlem yapıldığında siteniz kullanıcıca cevap vermelidir.
11. Sitenizin w3 html ve w3 css hatalarının olmaması gerekmektedir.
12. Web sitenizde bir site haritası bulunması gerekir.
13. Sitenizin dinamik bir yapısı olmalı ve düzenli aralıklarla içerikler eklenerek site güncel tutulmalıdır.
14. Sitenizde rss beslemesi olması çok iyi olur.
15. Sitenizin kolay kullanımlı bir yapısı olmalıdır

Sitenizin tamamen Seo uyumlu olması için yukarıdaki maddeleri kesinlikle dikkate almanızı tavsiye ederiz. Yukarıdaki maddeleri yaptığınızda sitenize hiç bir site dışı Seo çalışması yapılması dahi anahtar kelimenizde ilk 500 aramada rahatlıkla sıra alabilecek hatta eğer kelimenizin çok fazla rekabeti ve aranması yoksa ilk 10 sayfadan giriş yapabileceksiniz.